Elisa Perhe palvelu kännykkään

Onko sinulla pieniä lapsia tai nuorisoa, joilla on omat kännykät? Onko tuttu tunne se, että soitat ja soitat ja lapsi ei vaan vastaa puhelimeen. Ajattelet että onko hänellä jokin hätä vai onko puhelin vain unohtunut äänettömälle…

Elisalla on tarjolla erittäin hyvä palvelu tällaiseen ongelmaan, Elisa Perhe palvelu. Elisa Perhe palvelu toimii kaikkien operaattoreiden liittymissä. Se vaatii toimiakseen android puhelimen, jossa on 4.0 tai uudempi käyttöliittymä. Palveluun voidaan liittää yksi tai kaksi valvojaa sekä maksimissaan viisi paikannettavaa puhelinta.

Valvoja voi laittaa etänä äänet paikannettaviin puhelimiin sekä hän näkee omasta puhelimestaan paikannettavien puhelimien sijainnit. Yhdellä vilkaisulla voi siis nähdä suunnan mistä lapsi on tulossa tai minne hän on menossa. Jos puhelin on kiinni, niin palvelu näyttää viimeisen paikannetun sijainnin. Sijainnin paikantaminen perustuu tukiasemiin, wlan verkkoihin ja puhelimessa olevaan gps anturiin. Palvelusta nähdään myös palveluun kytkettyjen puhelimien akkujen tilat sekä lasten puhelimiin voidaan laittaa etänä äänihälytys.

Tällainen palvelu helpottaa lasten valvomista ja tuo turvallisuutta niin lapsille kuin vanhemmillekin. Hätätilanteessa tämä palvelu voi olla korvaamaton. Usein lapset myös vain unohtavat laittaa kännykkäänsä äänet, jolloin heitä ei pysty unohduksen takia saamaan kiinni. Palvelu helpottaa perheen yhteydenpitoa siis myös aivan tavallisessa arjessa. Jotkut lapset toki tarvitsevat tarkempaa seurantaa ja tämän palvelun avulla valvojat voivat määritellä rajat, joiden puitteissa lapsi voi liikkua. Jos lapsi ylittää rajat, niin vanhemmille tulee ilmoitus tästä heidän omaan puhelimeensa.

Elisa Perhe palvelu on edullinen lisäpalvelu ja siihen voi tutustua maksutta!

Mainokset
Elisa Perhe palvelu kännykkään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s