Trivago avuksi hotellivarauksiin

Trivago on maailman laajin hotellien hakuun erikoistunut sivusto. Joka kuukausi 45 miljoonaa ihmistä hakee hotelleista tietoa Trivagon avulla. Trivago vertailee hotellien hintoja 200 eri hotellien varaussivustolta ja auttaa löytämään kaikkein parhaimman hinnan. Jos käytät Trivagoa avuksi hotellivarauksessasi, niin voit olla varma, että saat hotellin sen hetken kaikkein edullisimpaan hintaan.

Trivago toimii niin, että kun asiakas on löytänyt Trivagon avulla parhaan vaihtoehdon, niin hän varaa sen itse valitsemansa hakusivuston kautta. Trivago on siis vain hakukone, mutta Trivagon kautta ei varata mitään.

Trivagon tulo Suomeenkin on helpottanut hotellihintojen vertailua huomattavasti. Trivago näyttää tulokset edullisuusjärjestyksessä. Aikaisemmin täytyi itse etsiä eri varaussivustoja ja vertailla niitä, mikä vei aivan tolkuttomasti aikaa. Nyt sen saman tiedon saa muutamalla napin painalluksella helposti ja tulos on lisäksi luotettava. Trivagon sivusto on tullut vastaamaan suurta kysyntää, sillä omatoiminen matkailu on lisääntynyt huomattavasti. Nykyisin ihmiset varaavat yhä useammin pelkät lennot ja sitten hotellin omatoimisesti erikseen.

Trivagon suosion salaisuus on se, että Trivagon palvelu on asiakkaille täysin maksutonta. Trivago nimittäin saa tuottonsa varaussivustoilta. Trivagon palvelu on myös erittäin helppokäyttöistä ja siinä voi laittaa erilaisia suodattimia ja kriteerejä, mitä haluaa hotelliltansa. Näitä ovat hinnan, sijainnin ja tähtiluokituksen lisäksi huoneen mukavuudet, hotellin palvelut ja asiakkaiden arvostelut. Trivagolla on niin paljon käyttäjiä, että asiakkaiden arvostelut antavat luotettavaa tietoa hotellista ja ne kertovat usein enemmän kuin hotellien mainospuheet. Jos jokin hotelli on todella vakuuttanut asiakkaansa, niin sen voi nähdä käyttämällä Trivagoa. Eri varausjärjestelmillä on erilaisia varaus- ja peruutuskäytäntöjä. Usein kaikkein edullisimmassa hinnassa ei ole varauksen peruutusmahdollisuutta. Jos maksaa asumisestaan pikkuisen enemmän, niin varauksen voi perua kuluitta ja maksu suoritetaan vasta hotellilla pois lähdettäessä.

Mainokset
Trivago avuksi hotellivarauksiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s