Äkkilähdöllä etelään

Jos haluaa lähteä pikaisesti irtautumaan arjesta, niin kannattaa ottaa äkkilähtö etelään. Nyt on äkkilähtöjä paljon tarjolla, sillä ihmisillä ei ole varaa matkustaa niin paljon kuin aiemmin. Matkanjärjestäjät ovat varanneet paljon lentokonepaikkoja ja hotellihuoneita, mutta ne uhkaavat jäädä puolityhjiksi. Tällöin kannattaa myydä jäljelle jääneet paikat vaikka vähän edullisemmin kuin jättää ne kokonaan myymättä. Äkkilähdön saattaa saada jo muutamalla satasella, jos lähtöön on aikaa enää pari päivää ja matkakohteella ei ole niin väliä.

Äkkilähdössä matkan hinta sisältää yleensä lennot sekä hotellin, jonka matkanjärjestäjä saattaa kertoa matkustajalle vasta perillä kohteessa. Jos ei ole kovin tarkka siitä, että millaisessa hotellissa haluaa asua, niin tämä on hyvä vaihtoehto. Tällä tavalla voi matkustaja saada joko tosi hienon hotellin tai sitten kaikkein huonoimman vaihtoehdon – koskaan ei voi tietää etukäteen. Sehän sen edullisen hinnan kääntöpuoli onkin. Jännitystä on siis luvassa vielä perillä kohteessakin äkkilähdön varanneelle matkustajalle. Toki vähän kalliimmissa äkkilähdöissä hotellinkin saa varattua etukäteen aivan normaalilla tavalla.

Äkkilähtö on kätevä vaihtoehto erityisesti yksin tai kaksin matkustaville. Suuremman joukon yhdessä matkustaminen on vähän haastavampaa, koska luultavimmin he kaikki eivät mahdu samaan hotelliin. Mutta jollei majoitus ole se pääasia, niin onnistuu se äkkilähdölläkin.

Äkkilähtöjä on tarjolla talvikaudella useille Kanarian saarille ja kesäkaudella eniten Turkkiin, Bulgariaan ja Kreikkaan. Nämä ovat myynniltään suurimpia suomalaisten suosimia kohteita. Italiaan ja Espanjan mantereelle on usein vähemmän paikkoja myynnissä, jolloin niihin ei yleensä jää niin paljon äkkilähtöjä myytäviksi. Talvella myös kauemmas kuten Thaimaahan saattaa löytää todella edullisia äkkilähtöjä. Myös Egypti on tullut uudestaan talven lomavalikoimaan.

Äkkilähtö on tosi mukava lomavaihtoehto. Aina ei kannata suunnitella etukäteen kaikkea valmiiksi ja joskus rentouttavinta on lähteä yhtäkkiä aivan uuteen paikkaan. Mikä olisikaan mainiompi lahjaidea puolisolle tai kaverille kun äkkilähtö. Siis jos vain on lomaa tiedossa. Suomen sää on välillä niin kehno, että pieni aurinkopiristys on paikallaan silloin tällöin!

Mainokset
Äkkilähdöllä etelään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s