Vihreä kahvi avuksi painonpudotukseen?

Vihreä kahvi eli green coffee oli viime vuoden suosituin laihdutustuote USA :ssa. Vihreä kahvi vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja hillitsee näläntunnetta sekä auttaa pienentämään annoskokoja. Sen luvataan laihduttavan säännöllisesti käytettynä monta kiloa kuukaudessa. Voiko tämä olla totta? … Ainakin monet ovat halunneet testata tuotteen tehoa.

Vihreän ja perinteisen mustan kahvin erot

Vihreät kahvipavut ovat kahvipensaan hedelmiä, mutta niitä ei paahdeta niin kuin normaalissa mustan kahvin valmistuksessa. Vihreässä kahvissa on klorogeenihappoa, joka tutkitusti on se ainesosa, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vaikuttaa kehon kylläisyyden tunteeseen. Perinteisessä mustassa kahvissa tätä happoa ei ole. Klorogeenihapon vaikutuksia tutkittiin ensimmäisenä Amerikassa Scrantonin yliopistossa, jossa sen hyödystä saatiin mullistavia tuloksia laihduttamisessa. Tämän jälkeen tutkimuksia on tehty useita eripuolilla Amerikkaa. Vihreän kahvin on havaittu myös alentavan verenpainetta sekä vähentävän kolesterolia.

Vihreän kahvin käyttö

Vihreätä kahvia otetaan kapselina päivittäin. Se on täysin luonnontuote ilman mitään haitallisia lisäaineita. Suomessa vihreä kahvi kapselit luokitellaan ravintolisäksi ja ne on kliinisesti tutkittu. Mitään haittoja ei vihreä kahvi kapseleista ole todettu. Monet laihduttajat sanovat niiden auttavan laihduttamisessa, mutta kokeiluun kannattaa suhtautua avoimin mielin eikä odottaa mitään ihmetuloksia. Ei kapseleiden syönnistä ainakaan haittaa ole.

Katso kokemuksia vihreän kahvin testaajilta:

http://kg-lehti.fi/greencoffee/

Nyt voit tilata näitä Vihreä Kahvi kapseleita kätevästi netistä ja saat vielä kaupan päälle arvokkaan lahjan!

Mainokset
Vihreä kahvi avuksi painonpudotukseen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s