Pikalaina netistä

Tarvitsetko nopeasti pienen lainan netistä?  Joskus pikalaina voi auttaa, kun rahantarve iskee nopeasti ja palkkapäivään on vielä aikaa. Tällöin ratkaisuna voi käyttää pikalainaa.

Useat pikaluottoyritykset tarjoavat pieniä lainoja helposti ja nopeasti netistä. Pikalaina on lyhytaikainen ja vakuudeton kulutusluotto. Pikalainoilla on maine todella kalliina lainoina, mutta jos laina-aika on esimerkiksi vain muutaman viikon, niin korko ei silloin ole paljon. Mikäli maksuaika pitenee, niin korkokin on enemmän. Pikaluottokierteeseen ei kannata lähteä, eli vanhan pikalainan maksamiseen ei kannata ottaa uutta pikalainaa. Tällöin korkokulut tulevat turhaan liian suuriksi.

Pikaluottoon ei vaadita mitään vakuutta ja kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö voi saada pikalainan netistä. Rahat voi helpoimmillaan saada tililleen jopa 10 minuutissa. Nykyisin pikalainan saaminen on todella helppoa ja nopeaa.

Pikavippiä voi hakea joko tekstiviestillä tai verkkohakemuksella ja palvelun aukioloaikana lainapäätös tulee muutamassa minuutissa.

Suomen Pienlainayhdistys valvoo pikalainayritysten toimintaa ja nykyisin kaikki luotonantajat, jotka toimivat Suomessa ovat vastuullisia. Kiellettyä esimerkiksi on maksaa lainaa asiakkaan tilille yöaikaan klo 23-07.

Mainokset
Pikalaina netistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s