Prinsessa lehti – jokaisen pikkuprinsessan unelma

Prinsessa lehti on varmasti jokaisen leikki-ikäisen pienen tytön toivelehti. Tämä ihanan vaaleanpunainen ja tyttömäinen lehti kätkee sisäänsä Disneyn prinsessojen seikkailuja ja kiinnostavia tarinoita. Jokaisessa lehdessä on myös mukana joku yllätystavara, joka liittyy prinsessaleikkeihin. Yllätys voi olla vaikkapa tiara, prinsessahame, hiuskoristeita, prinsessatarroja tai taikasauva.

Prinsessa lehdessä seikkailevat kaikki Disneyn tarinoista tutut prinsessat muun muassa Ariel, Tuhkimo, Lumikki, Belle, Mulan, Pocahontas ja Prinsessa Ruusunen. Tarinat ovat aivan uusia ja ne on kirjoitettu niin, että ne sopivat vaikkapa iltasaduksi prinsessaikäiselle tytölle. Pienet tytöt rakastavat prinsessasatuja ja yhdessä lehdessä on aina kolmen eri prinsessan tarina. Jokaisessa lehdessä on myös monipuoliset puuhasivut, askarteluideoita prinsessajuttuihin sekä leivontaohjeita prinsessakakkuihin. Mikä olisikaan pienestä tytöstä mukavampaa kun leipoa itse vaikkapa prinsessamuffineja oman vanhemman kanssa ikiomasta lehdestä saadulla ohjeella? Näiden lisäksi Prinsessa lehdessä on mukana myös aina upea prinsessajuliste esimerkiksi oman huoneen koristukseksi.

Prinsessa-lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Prinsessa lehti lahjaksi on oiva idea pienelle syntymäpäiväsankarille vaikkapa isovanhemmalta tai kummilta. Prinsessa lehden tilaus jaksaa ilahduttaa pientä tyttöä joka kuukausi aina uudelleen. Kun ikioma ihana lehti kolahtaa postiluukkuun, lapsen onnellinen hymy palkitsee varmasti tämän lehden tilauksesta.

Mainokset
Prinsessa lehti – jokaisen pikkuprinsessan unelma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s