Super-Jutan dieetti

Televisiosta tuttu ohjelma ’Jutta ja puolen vuoden superdieetti’ on kannustanut monia muitakin kotona ylipainosta kärsiviä laihduttamaan näillä samoilla Jutan superdieettiohjeilla. Jutan Superdieetti on todella hyväksi havaittu. Sen todistaa se, että televisiossa lähes kaikki ohjelmaan osallistuneet ylipainoiset onnistuvat pudottamaan painoaan puolessa vuodessa roimasti. Jutta sekä apuvalmentaja Bull tekevät jokaiselle räätälöidysti omat dieettiohjeet sekä treeniohjeet. Jokaiselle asetetaan myös painonpudotustavoite henkilökohtaisen tavoitteen mukaan. Kuitenkin ohjeet näyttävät jokaisella olevan aika samanoloiset, joten niistä voi hyvinkin ottaa mallia kotioloihinkin.

Jutta on hyvä roolimalli laihduttajalle. Hänellä on varmasti kokemusta ja tieto-taitoa siitä, että kuinka laihdutetaan turvallisesti ja miten saa muokattua oman vartalonsa sellaiseksi kuin haluaa. Harvalla kuntovalmentajalla on taskussaan sellaisia meriittejä kuin mitä Super-Jutalla on. Vielä kun tähän lisää Jutan positiivisen asenteen sekä hänen esimerkillisen kannustavan luonteensa, niin kyllä Jutan dieettiohjeet kannattaa ottaa omakseen.

Jutan superdieetti näyttää perustuvan siihen, että laihduttaessa syödään viisi kertaa päivässä, jolloin yksi ateriaväli ei veny liian pitkäksi. Tällä estetään mahdollinen liian suuri nälkä, jolloin tulee helposti sorruttua johonkin ei-toivottuun suupalaan. Superdieetin ruokavalio perustuu proteiineihin sekä kasviksiin. Laihduttajat saavat syödä yllättävän suuren määrän ruokaa, mutta ruoan laatuun täytyy panostaa. Kasviksia täytyy syödä monipuolisesti, jotta kaikki päivän vitamiini- ja hivenainetarpeet täyttyvät. Rasvaa käytetään vain muutama lusikallinen päivässä ja kaikki liha on vähärasvaista.

Jutan superdieetti on melko matalahiilihydraattinen dieetti, mutta treenipäivinä syödään myös hiilihydraattia, jotta jaksaa paremmin treenata. Jutta sanoo, että välillä kannattaa myös pitää tankkauspäiviä, jolloin syödään enemmän, ettei keho mene säästöliekille. Dieetissä kuluu rahkaa ja raejuustoa ja kaurapuuro taitaa olla se, joka aloittaa päivän parhaiten. Ruoan paistamiseen käytetään hyviä rasvoja esimerkiksi rypsiöljyä, mutta tyydyttynyttä rasvaa eli voita ei saa käyttää ollenkaan.

Jutan superdieetti päivä aloitetaan aina pitkällä kävelylenkillä. Salitreeniä tai lihaskuntotreeniä tehdään useampana päivänä viikossa, jotta tuloksia syntyy. Treenin jälkeen on hyvä juoda treenipirtelöä, jotta saa olon tasaantumaan.

Jutan dieetti sopii niin miehille kuin naisillekin ja dieettiä voi käyttää vaikkapa vain alkustarttina keveämpään elämään. Kun aluksi nitistää tiukalla dieetillä, niin sen jälkeen on helpompi jatkaa herkuttelematta liikaa ja osan dieettiohjeista voi omaksua osaksi ruokatottumuksiaan vaikka loppuelämäkseen.

Mainokset
Super-Jutan dieetti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s