Design Skins suojakuoret kännyköihin

Nyt on mahdollista tilata netistä upeita räätälöityjä suojakuoria kännyköihin, tabletteihin, mp3 -soittimiin ja läppäreihin. Nämä upeat katseenvangitsijat tuunaavat tärkeimmät vempaimet aivan uudelle tasolle! Design Skins muuttaa tylsän näköiset elektroniikka tuotteet upeiksi lifestyle asusteiksi, jotka taatusti herättävät huomiota tai ainakin tuovat käyttäjälleen hyvää mieltä. Pienellä hinnalla voi saada omasta tärkeästä esineestä aivan upean näköisen. Miksi muotia ei ole aiemmin tajuttu tuoda mukaan näihin kaikista eniten käytettyihin henkilökohtaisiin tuotteisiin?

Design Skins tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia valmiita upeita kuoseja, mutta tarjolla on myös erittäin helppokäyttöinen designer-ohjelma, jolla voi itse luoda aivan haluamansa kuosin. Suojakuoria on mahdollista saada kaikkiin tunnettuihin kännykkä- ja tietokonemerkkeihin, joita Suomessa on saatavilla. Valmiita kuoseja on Design Skins -palvelussa tarjolla tuhansia erilaisia ja kuoseissa on huomioitu muun muassa taide, musiikki, muoti ja urheilu.

Nyt voit tilata oman uniikin suojakuoren kätevästi netistä kotipostilaatikkoon kuljetettuna! Design Skins lupaa nopean postituksen sekä rahat takaisin takuun.

Mainokset
Design Skins suojakuoret kännyköihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s