Sähkön kilpailuttaminen kannattaa

Monella suomalaisella sähkön käyttäjällä on vielä  varmasti luulo, että sähkön hinta on Suomessa kaikkialla suunnilleen saman verran. Asia ei kuitenkaan ole niin, sillä sähkösopimus kannattaa todellakin kilpailuttaa. Kilpailuttamalla voi säästää useamman satasen vuodessa ja jopa monta kymppiä kuukaudessa. Jokainen tarvitsee sähköä, se on aivan välttämätön elinehto. Jokainen myös maksaa sähköstä jotain, mutta ei saman verran kuin joku toinen. Kuten monen muunkin asian kilpailuttamisessa, niin sähkön hinnoissa on  kysymys eri myyjien tarjoamista hinnoista ja erilaisista sopimuksista. Kannattaa valita se itselleen sopivin sopimus ja parhaimmat ehdot.

Sähkön hinta muodostuu kahdesta asiasta: itse sähköenergiasta sekä sähkön siirtomaksusta. Sähkön siirtomaksusta vastaa yleensä paikallinen sähkön siirtoyhtiö, joten siihen hintaan ei voi itse vaikuttaa. Mutta sähköenergian hinta on se, jossa voi säästää pitkän pennin.

Sähkön kilpailuttamisessa kannattaa kiinnittää huomiota kuukausittaiseen perusmaksuun sekä sähkön hintoihin eri vuorokauden aikoina. Kannattaa myös miettiä valmiiksi sitä, milloin itse käyttää sähköä. Kannattaako esimerkiksi edullisempaa yösähköä hyödyntää?

Superkilpailuttaja kilpailutuspalvelu voi hoitaa sähkönkilpailutuksesi. Tutustu Superkilpailuttaja palveluun:

Mainokset
Sähkön kilpailuttaminen kannattaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s